Veelgestelde vragen

Combinatie huisreglement en veelgestelde vragen: goed om vooraf te lezen!

Moet ik een dagticket kopen voor een bezoek aan het restaurant?
Nee, voor een bezoek aan het restaurant hoef je geen dagticket te kopen; altijd welkom. Als je wilt zwemmen in het zwembad of spelen in de indoor speelhal dien je wel een online dagticket vooraf te kopen.

Waarom kan ik geen dagticket kopen in de zomervakantie?
Speeltuin Wedderbergen is onderdeel van Camping Wedderbergen; tijdens vakantieperiodes bereiken de faciliteiten hun maximale capaciteit d.m.v. het grote aantal aanwezige toeristen. 

Waarom is een dagticket in het weekend duurder dan door de weeks?
In het weekend worden er diverse activiteiten georganiseerd door het animatieteam, door de weeks is er geen programma.

Kan ik ook ter plaatse dagtickets kopen?
Tijdens drukke weekenden en zonnige dagen willen we graag van te voren weten hoeveel gasten we kunnen verwachten i.v.m. personeel en inkoop. Iedereen die wil zwemmen of spelen in de indoor speelhal dient om die reden voorafgaand aan een bezoek een online dagticket te kopen.

Ik ga als ouder niet zwemmen, kan ik alleen dagtickets voor mijn kinderen kopen?
Nee, dit is niet mogelijk. Een dagticket geldt als algeheel entreebewijs voor het terrein, niet als specifiek toegangsbewijs voor bijv. alleen het zwembad. Daarnaast is er geen standaard toezicht aanwezig in de faciliteiten; kinderen dienen ongeacht leeftijd te allen tijden begeleid te worden door een volwassene.  

Hoe lang is mijn dagticket geldig?
Dagtickets worden op datum gekocht en zijn eenmalig geldig van 11.00 - 18.00

Waarom is er geen standaard toezicht aanwezig in het zwembad?
Er is geen standaard toezicht aanwezig; dit zijn we ook niet verplicht. Tijdens drukke periodes proberen we zoveel mogelijk toezichthouders in te zetten ter ondersteuning van het huisreglement. 

Wij verwachten dat ouders/gasten zich te allen tijde verantwoordelijk voelen voor hun kinderen en het zwembadreglement respecteren en accepteren. 

Is de waterspeeltuin altijd geopend?
De waterspeeltuin is v.a. 18 graden geopend. Indien er sprake is van naderend onweer of andere dreigende weersomstandigheden sluit de waterspeeltuin per direct wegens veiligheidsredenen.  

Mag ik mijn eigen eten en drinken meenemen naar Speeltuin de Binnenplaats?
Nee, dit is niet toegestaan; we hebben een spiksplinternieuw restaurant met een fijne menukaart. Van kleine snacks tot ijs en van broodjes tot patat; er is voor ieder wat wils! 

Kan ik contant betalen in de horeca?
Nee, er kan uitsluitend met pin of via Ideal betaald worden. Dit betreft overigens een bewuste keuze o.a. vanuit veiligheid voor onze medewerkers. 

De parkeerplaats is vol, waar moet ik nu parkeren?
Er is beperkte parkeergelegenheid bij de entree; dichtstbijzijnde openbare parkeerplaats is op 5 min lopen. Navigeer naar de Albert Wubsweg (grasstrook langs de weg).